Καλώς ήρθατε

Τα διαμερίσματα και studios Marina είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε το 1980. Μας αρέσει να δημιουργούμε μια φιλική ατμόσφαιρα, με το να προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το φίλο-πελάτη μας όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα.

Η μονάδα βρίσκεται σε μία έκταση 7000 τετραγωνικών μέτρων ψηλά σε έναν καταπράσινο λόφο μακριά από τη φασαρία του κέντρου. Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά.

Άγιος Γόρδιος, Κέρκυρα

Ο Άγιος Γόρδιος απέχει 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας, το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Είναι ένας από πιο δημοφιλής προορισμούς στο νησί λόγω της ιδανικής του τοποθεσίας και της φυσικής του ομορφιάς. Μπορείτε να απολαύσετε το απίστευτο ηλιοβασίλεμα στην παραλία ή απλά να μετακινηθείτε σε δημοφιλής κοντινούς προορισμούς στη βόρεια ή νότια Κέρκυρα.

Στο κέντρο του Αγίου Γόρδη, θα βρείτε ιατρείο, 3 σούπερ μάρκετ, πιάτσα ταξί, στάση λεωφορείου για το κέντρο της Κέρκυρας, πάρκινκ δημόσιο και ιδιωτικό, internet cafe.
Επίσης θα βρείτε, εστιατόρια με ελληνική και ξένη κουζίνα, ψαροταβέρνες, μπάρ, καφετέριες, τουριστικά μαγαζιά και μηχάνημα ανάληψης μετρητών. Τέλος μπορείτε να ενοικιάζετε αυτοκίνητο, μηχανάκι ή τετράτροχο μηχανάκι.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marina Apartments - 31/05/2023
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~